Vanligvis brukes rammeløse glasskonstruksjoner når folk ønsker å dele rommet i flere deler. For eksempel kjøkkenet fra spisestuen eller bad fra dusj. Det er populært ikke bare i private hjem, men også banker, butikker og andre virksomheter. Den rammeløse glass strukturen er spesielt populært i kontorer for å dividere glass mellom kontorer og lokaler.

Rammeløse glassvegger er vanligvis laget av en herdet glassplate som er festet til taket og gulvet (og noen ganger sidene) med mini-profiler av aluminium. Selvfølgelig, som med de andre produktene vi tilbyr kan du velge forskjellige typer glass. Ugjennomsiktig, tonet, – alt etter dine behov. For kontorer og banker er det mest populære valget gjennomsiktig glass med en tonet overflate på deler av glasset.

 

Rammeløse partisjoner er ikke bare økonomisk, men også slitesterkt og gir en rask implementering av produktet. Om nødvendig kan et partisjons vindu også bli flyttet til et annet sted.

Dizainas be pavadinimo (28) (1)
Frameless-glass-partitions-3
Dizainas be pavadinimo (27) (1)
Frameless-glass-partitions-1

I tillegg kan foldevegger monteres i mer enn bare svinge dører, det kan også monteres i rammeløse skyvedører. Hvis det ikke er nok plass for svingdører kan skyvedører være en fin løsning. Vanligvis kan begge hengslede glassdører og rammeløse skyvedører utstyres med eller uten lås. Dørene kan også utstyres med dørlukkere.

Vi leverer og monterer alltid en komplett løsning. Kundene trenger ikke å bekymre seg for levering, montering eller noe annet. Dette ordner vi!

 

Hvis du liker denne stilen, kan du gjerne sende oss tegninger eller en plan der vi kan se vinkler og avstander. Vi kan gi deg gode forslag for glassgjerder og hjelpe deg videre i prosessen.

 

Ta gjerne kontakt med oss på e-post hjelmasbygg@gmail.com eller via telefon 463 99 403 så hjelper vi deg videre.