Glassgjerder kan vi produsere i individuell stil og etter individuelle mål. Vi kan også male rustfritt stål eller aluminiumsprofiler etter ønsket farge. Vi kan produsere glass skinner montert foran på den ene siden av terrassen, sikret til en annen topp. Glassrekkverket produserer vi i standard høyde eller en annen høyde. Dette tilpasser vi etter dine behov.

Noen ganger, når kundene ønsker å beskytte seg mot vinden, produserer vi et minigjerde på et eksisterende tregjerde eller lignende. Vi kan kutte glass i forskjellige former, cut-outs på trapp eller stein, eller betonggjerder på bunnen, siden eller toppen.

Other-types-1
Other-types-6
Other-types-5
Other-types-4
Other-types-3
Other-types-2

Vi er i stand til å produsere og levere stål og glass, detaljert ved behov. Vi kan forsterke deler av rustfritt stål og glassholdersøyler gjort i ulike høyder. Vi kan produsere rustfrie stålstendere på høyt glassrekkverk til gulv og tak.

Laminert og herdet glass kan lages på en slik måte at et av vinduene er klart, og de andre vil redusere eller tone. Denne løsningen er fin for de som liker lett mørklagt glass. Glass kan også, om nødvendig, bli farget.

 

Vi leverer og monterer alltid et komplett gjerde. Kundene trenger ikke å bekymre seg for skruer, silikon mellom, nagler eller noe annet. Dette ordner vi!

 

Ta gjerne kontakt med oss på e-post hjelmasbygg@gmail.com eller via telefon 463 99 403 så hjelper vi deg videre.