Rekkverk med firkantede spiler. Denne type stil på glassgjerde kan monteres både forfra og fra gulvet oppover. Denne typen rekkverk er egnet for ulike typer bygninger: moderne og klassisk, for interiør og eksteriør.

Rekkverk med firkantede spiler skiller seg ut med at vinduene er montert fra de fremre søylene. Derfor er denne stilen blant favorittene for kunder som ønsker å fange minst vind på terrassen eller balkongen. Når glassgjerde er montert fra forsiden av søylene, er det ingen gap imellom som man ser fra terrassen eller balkongen – det begrenser vinden. Glassgjerde med firkantede spiler kan vi tilby i både standard rustfritt stål AISI304 og en variant som er litt mer motstandsdyktig mot korrosjon (AISI316 type). Begge ståltyper ruster ikke. AISI 316 ståltype er mest anbefalt når motivet er svært nært havet.

Dizainas be pavadinimo (26) (1)
Quadrangle-post-type-5
Quadrangle-post-type-4
Quadrangle-post-type-3
Quadrangle-post-type-2
Quadrangle-post-type-1

Glassgjerde kan fremstilles både med armlene eller uten. Vanligvis bruker denne stilen en sirkulær armlene. Rund armlen er standard, 42mm diameter. For rund armlen, har vi en spesiell 90-graders-kontakt, samt en rett-kontakt og en justerbar vinkel kontakt. Hvis glassrekkverket ender i veggen, så produserer vi alltid armlenet med en ytterligere forbindelse til veggen. Når armlenet har en ytterligere forbindelse til veggen, vil glassgjerde være mye sterkere og mer stabilt. I tillegg er denne type glassgjerde laget litt høyere, sånn at når man ser fra utsiden så dekker det armlenet. Noen ganger ønsker kundene slik stil ikke bare for mindre vind men også for det estetiske.

Glassgjerde med firkantede spiler produseres med en tykkelse på 8 mm tykk glass og ikke mindre. Ofte er denne typen fremstilt med 10 mm tykt glass, både herdet, eller laminert og herdet, alt etter dine behov. Svært ofte foretrekker kundene tonet eller frostet glass. Tonet/fargede glass kan du velge i grå eller brunaktig farge.

Vi leverer og monterer alltid et komplett gjerde. Kundene trenger ikke å bekymre seg for skruer, silikon mellom, nagler eller noe annet. Dette ordner vi!

 

Hvis du liker denne stilen, kan du gjerne sende oss tegninger eller en plan der vi kan se vinkler og avstander. Vi kan gi deg gode forslag for glassgjerder og hjelpe deg videre i prosessen.

 

Ta gjerne kontakt med oss på e-post hjelmasbygg@gmail.com eller via telefon 463 99 403 så hjelper vi deg videre.