top of page

Glassgjerde i klassisk stil som monteres forfra er populært blant de som ønsker å spare litt plass, og som ikke har muligheter til å montere gjerde i front og et glassgjerde som er rett uten hjørner. Hvis glassrekkverket er 10 meter med rett kant uten hjørner, vil et gjerde som er montert på forsiden være mye sterkere og mer holdbart enn gjerdet som er montert ovenfra. Denne stilen er egnet for både en moderne og klassisk stil og brukes gjerne for både innendørs og utendørs bruk

Disse klassiske gjerdene kan vi tilby i både standard rustfritt stål AISI304 og en variant som er litt mer motstandsdyktig mot korrosjon (AISI316 type). Begge ståltyper ruster ikke. AISI 316 ståltype er mest anbefalt når motivet er svært nært havet.

Classic-style-front-mounted-1-500x350
Classic-style-front-mounted-2-500x350
Classic-style-front-mounted-5-500x350
Classic-style-front-mounted-4
Classic-style-front-mounted-6
Classic-style-front-mounted-3-500x350

Glassgjerde klassisk stil er montert på forsiden med en rund armlene. Rund armlene, så vel som de sirkelformede streverne er standard, 42 mm diameter. For en rund armlene, har vi en spesiell 90-graders-kontakt, samt en rett-kontakt og en justerbar vinkel kontakt. Hvis glassrekkverket ender i veggen, så produserer vi alltid armlenet med en ytterligere forbindelse til veggen. Når armlenet har en ytterligere forbindelse til veggen, vil glassgjerde være mye sterkere og mer stabilt.

Til klassisk stil glassrekkverk, velger kunder vanligvis 8mm tykk herdet glass. Noen ganger herdet og laminert glass, alt avhenger av dine behov. Denne type gjerde er vi også i stand til å tilby med 10 mm tykt glass, men ett tykkere glass til denne type gjerde er ikke anbefalt. Svært ofte foretrekker kunder tonet eller frostet glass.

Tonet/fargede glass kan du velge i grå eller brunlig utseende.

Vi leverer og monterer alltid et komplett gjerde. Kundene trenger ikke å bekymre seg for skruer, silikon mellom, nagler eller noe annet. Dette ordner vi!

Hvis du liker denne stilen, kan du gjerne sende oss tegninger eller en plan der vi kan se vinkler og avstander. Vi kan gi deg gode forslag for glassgjerder og hjelpe deg videre i prosessen.

 

Ta gjerne kontakt med oss på e-post hjelmasbygg@gmail.com eller via telefon 463 99 403 så hjelper vi deg videre.

bottom of page