U-profil type glassrekkverk. Denne type glassrekkverk kan monteres både forfra og ovenfra. Denne typen glassrekkverk er egnet for både moderne og klassisk interiør/eksteriør. Denne typen er en av de mest kostbare typer av glassgjerder. U-profil glassgjerde er en favoritt for de som ønsker lavest mulig vindtrekk og et veldig fast og stabilt gjerde. Denne typen er ikke et godt valg for de som ikke har sterk nok struktur. Det er verdt å merke seg at disse glassrekkverkene har høyere vekt på grunn av glasstykkelsen. U-profiler er laget i aluminium, så det er rustfritt.

U-profil type glassrekkverk kan utstyres med armlene eller uten. Vi anbefaler alltid å produsere gjerde med armlene da dette ikke bare er praktisk, men glasset vil være 100% på en rett linje, som gjør det sterkere og tryggere.

U-profile-type-3
U-profile-type-6
U-profile-type-2
Dizainas be pavadinimo (21) (1)
Dizainas be pavadinimo (22)
Dizainas be pavadinimo (23)

Du kan velge mellom flere typer av denne varianten.

  • Mini rektangulære speil laget av aluminium, er skjøvet inn på toppen av glasset, med et spesielt silikonklebemiddel. Enkelt, lite synlig, praktisk og økonomisk.

  • Rund rustfri stål armlene. Rund type armlen skyves på toppen av glasset, og med spesielle grep blir plassert mellom armlenet. Dette skyvende armlene fullføres med hjørnebeslag, og andre detaljer. Vi kan også produsere tre rektangulære eller sirkulære armlen. Trearmlene anbefales når glassgjerde monteres i interiør.

Du kan velge mellom to glass tykkelser for U-profil konstruksjon. Du kan velge mellom 16mm herdet + laminert, 12mm laminert + herdet eller 12 mm herdet glass. Begge disse glasstykkelser er mulig. U-profil glassgjerde med 16mm tykt glass er meget tungt. Du må vurdere utformings mulighetene for hvor gjerdet vil bli løst. Kunder foretrekker ofte tonet/sotede glass. Tone glass kan du velge med brun eller grå skygge.

Vi leverer og monterer alltid et komplett gjerde. Kundene trenger ikke å bekymre seg for skruer, silikon mellom, nagler eller noe annet. Dette ordner vi!

 

Hvis du liker denne stilen, kan du gjerne sende oss tegninger eller en plan der vi kan se vinkler og avstander. Vi kan gi deg gode forslag for glassgjerder og hjelpe deg videre i prosessen.

 

Ta gjerne kontakt med oss på e-post hjelmasbygg@gmail.com eller via telefon 463 99 403 så hjelper vi deg videre.