top of page
Tømrer.png

Med lang erfaring hjelper vi deg med å planlegge prosjektet og sette opp bindingsverk, vegger, gulv tak og alt annet som trengs. Vi utfører alt fra små til store prosjekter, enten om det er hytta eller huset som trenger et løft.

Tømrer

Husbygging.png

Husbygging

Å kjøpe et ferdig hus er den enkle løsningen, men det blir aldri helt som det drømmehuset du har gått å tenkt på i mange år. Det hjemmet du alltid har drømt om må du ordne med selv. Å sette opp et hus er et stort prosjekt og det kan være mye å tenkte på. Hvordan vil du det skal se ut? Hvor stort budsjett har du? Hvem skal gjøre jobben?

Hytter og garasjer.png

Hytter og garasjer

Vi tar også på oss mindre prosjekter som hytter og garasjer. Våre medarbeidere setter opp nybygget du ønsker og med 10 års erfaring kan du være sikker på at sluttproduktet er noe du kan være fornøyd med. Vår erfaring kommer deg til gode og alt arbeid vi utfører skal være til våre kunders tilfredstillelse.

Renovering av bad (1).png

Renovering av bad

Ved å benytte oss og la oss ta prosjektansvaret for badet ditt, kan du trygt reise bort eller være på jobben i mens vi pusser opp badet ditt. Vi planlegger og sørger for at alle involverte håndverkere kommer inn til riktig tid og utfører jobben med høy fagmessig kvalitet.

Renovering av bolig (1).png

Renovering av bolig

Vi utfører totalrenovering av bad, kjøkken eller hele boligen din til avtalt tid og pris, slik at du kan føle deg trygg i våre hender. Våre dyktige håndverkere har lang erfaring med det som skal til, uansett om det er snekring eller flis legging så kan vi garantere deg et profesjonelt utført arbeid. Vi tar på oss små eller store byggeoppdrag og organiserer oppussingsjobben i høy kvalitet.

Er du interessert i å pusse opp eller renovere boligen din? Ta kontakt med oss idag for et uforpliktende tilbud. Vi stiller opp med håndverkere, bidrar med råd og innspill og følger deg selvfølgelig tett opp gjennom hele renoveringsprossesen. Vi legger stor vekt på service og vil alltid gjøre vårt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd.

Glass rekkverk  (1).png

Glass rekkverk 

Vi leverer og monterer glass rekkverk. Dette er en slitesterk, praktisk, stilig og sikker løsning for både interiør og eksteriør.

Glass rekkverk av høy kvalitet, både moderne og klassisk stil perfekt til din gårdsplass, balkong eller trapp. Vi er sikre på at vi vil finne gjerder etter dine behov, budsjett og stil. Mer informasjon og utvalg finner dere på vårt side under kategori PRODUKTER.

bottom of page