Glass med stålbrakket for tregjerde. Disse glassene med stålbrakket er en favoritt blant de som ønsker å lage sitt eget tregjerde utstyrt med glass-inserts. Noen ganger ønsker kunden montert stendere sammen med trearmlene. Når det kommer til det så anbefaler vi gjerne hva du bør velge og hva som ville vært best å bruke av glass. Vanligvis er et tregjerde med glass-inserts best for utendørs bruk. Dette er en økonomisk type gjerde. Vi kan tilby konkurransedyktige priser for glass med stålbrakket.

Glass med stålbrakket for tregjerde kan vi tilby i både standard rustfritt stål AISI304 og en variant som er litt mer motstandsdyktig mot korrosjon (AISI316 type). Begge ståltyper ruster ikke. AISI 316 ståltype er mest anbefalt når motivet er svært nært havet.

Siden dette monteres på et tregjerde, så er den mest populære typen av rustfritt stål AISI 304.

Dizainas be pavadinimo (25)
Glass-with-steel-holders-wooden-fence-6.
Glass-with-steel-holders-wooden-fence-5.
Glass-with-steel-holders-wooden-fence-2.
Glass-with-steel-holders-wooden-fence-3.
Dizainas be pavadinimo (24)

Kunder velger vanligvis 8mm tykk herdet glass når det gjelder trerekkverk med glass-inserts. Denne type gjerde er vi også i stand til å tilby med ett 10 mm tykt glass. Tykkere glass av denne type spiller ikke så stor rolle. Svært ofte foretrekker kundene tonet eller frostet glass. Tonet/fargede glass kan du velge i grå eller brunaktig farge.

Vi leverer og monterer alltid et komplett gjerde. Kundene trenger ikke å bekymre seg for skruer, silikon mellom, nagler eller noe annet. Dette ordner vi!

 

Hvis du liker denne stilen, kan du gjerne sende oss tegninger eller en plan der vi kan se vinkler og avstander. Vi kan gi deg gode forslag for glassgjerder og hjelpe deg videre i prosessen.

 

Ta gjerne kontakt med oss på e-post hjelmasbygg@gmail.com eller via telefon 463 99 403 så hjelper vi deg videre.