top of page

Rekkverk i klassisk stil montert ovenfra er veldig populært. Denne stilen er egnet for moderne og klassisk stil og er populært for både innendørs og utendørs bruk. Dette klassiske gjerdet kan vi tilby i både standard rustfritt stål AISI304 og en variant som er litt mer motstandsdyktig mot korrosjon (AISI316 type). Begge ståltyper ruster ikke. AISI 316 ståltype er mest anbefalt når motivet er svært nært havet.

Klassisk stil rekkverk blir montert fra toppen med en rund armlene. Rund armlene, så vel som de sirkelformede streverne er standard, 42mm diameter. For rund armlen, har vi en spesiell 90-graders-kontakt, samt en rett-kontakt og en justerbar vinkel kontakt. Hvis glass rekkverket ender i veggen, så produserer vi alltid armlenet med en ytterligere forbindelse til veggen. Når armlenet har en ytterligere forbindelse til veggen, vil glassgjerde være mye sterkere og mer stabilt.

Klassisk stil glassgjerde velger kunder vanligvis i 8mm tykt herdet glass. Noen ganger herdet + laminert glass, alt avhenger av dine behov. Denne type gjerde er vi også i stand til å tilby med et 10 mm tykt glass, men tykkere glass av denne type utgjør ikke en stor forskjell. Svært ofte foretrekker kunder tonet eller frostet glass. Tonet/fargede glass kan du velge i grå eller brunlig utseende. Frostet glass vil vanligvis redusere hvitt- gjennomsiktig. Det er populært å bruke frostet glass fra naboens side.

Classic-style-top-mounted-6-500x350
Classic-style-top-mounted-3-500x350
Classic-style-top-mounted-1-500x350
Classic-style-top-mounted-2-500x350
Classic-style-top-mounted-4-500x350
Classic-style-top-mounted-5-500x350

Vi leverer og monterer alltid et komplett gjerde. Kundene trenger ikke å bekymre seg for skruer, silikon mellom, nagler eller noe annet. Dette ordner vi!

 

Hvis du liker denne stilen, kan du gjerne sende oss tegninger eller en plan der vi kan se vinkler og avstander. Vi kan gi deg gode forslag for glassgjerder og hjelpe deg videre i prosessen.

 

Ta gjerne kontakt med oss på e-post hjelmasbygg@gmail.com eller via telefon 463 99 403 så hjelper vi deg videre.

bottom of page