Rekkverk med punktfiksering

Glassgjerde med plassfeste foran (rekkverk med punktfiksering) er mer og mer populært. Denne type glass gjerder passer best for de som har muligheten til å montere gjerde fra fronten, de som ønsker å ha mer glass og mindre stål og de som ønsker ett gjerde som ikke skjuler fin utsikt over gårdsplassen, hagen, landskapet eller lignende. Glassgjerde med punktfiksering kan fullføres med armlene eller uten. Vi anbefaler alltid å produsere gjerde med armlene, det er ikke bare praktisk, men glasset vil være 100% på en rett linje, som gjør det sterkere og tryggere.

Av denne type glassgjerder kan man velge mellom flere typer armlener:

  • Mini rektangulære speil laget av aluminium, er skjøvet inn på toppen av glasset, og med et spesielt silikonklebemiddel. Enkelt, lite synlig, praktisk og økonomisk.

  • Rund rustfri armlen. Dette armlenet blir fullført med hjørnebeslag.Vi kan også produsere trerektangulære eller sirkulære armlen. Trearmlene anbefales når glass gjerde monteres i interiør.

Point-fixation-type-6-500x350
Point-fixation-type-5-500x350
Point-fixation-type-4-500x350
Point-fixation-type-3-500x350
Point-fixation-type-1-500x350
Point-fixation-type-2-500x350

Rekkverk med punktfiksering er best når avstanden mellom festepunktene er større enn 15 cm. Desto større avstand mellom monteringspunkt, desto bedre vil glasset holde seg stabilt og dermed sterkere. Vi anbefaler at denne type glass ikke er tynnere enn 10 mm tykk. I de fleste tilfeller velger kunder 12 mm herdet eller herdet og laminert glass. Vi kan også tilby en rekke andre typer og tykkelse av glass som gjerde – alt etter dine behov. Det er også populært å velge farget beige eller grå-farget glass.

Vi leverer og monterer alltid et komplett gjerde. Kundene trenger ikke å bekymre seg for skruer, silikon mellom, nagler eller noe annet. Dette ordner vi!

 

Hvis du liker denne stilen, kan du gjerne sende oss tegninger eller en plan der vi kan se vinkler og avstander. Vi kan gi deg gode forslag for glassgjerder og hjelpe deg videre i prosessen.

 

Ta gjerne kontakt med oss på e-post hjelmasbygg@gmail.com eller via telefon 463 99 403 så hjelper vi deg videre.