top of page
Om Hjelmås Bygg AS (2) (1).png

Hjelmås Bygg AS ble startet i bakgrunnen til et enkeltpersonforetak som eieren har drevet i 10 år. ENK ble startet som en mulighet til ekstra inntekt. Etter hvert fikk ENK flere private kunder som trengte hjelp med forskjellige oppgaver innen bygge bransjen. 

 I 2012 ble det besluttet å bevege seg i en ny retning. Bedriften begynte å levere tjenester som underleverandør hos veletablerte entreprenører. Etter 7 arbeidsfulle og lønnsomme år som underleverandør og fulført 

Om Hjelmås Bygg AS

Mesterutdanning har eieren bestemt å etablere aksjeselskap som i dag er allsidig virksomhet innen bygg, ombygging og totalrehabilitering. Vi arbeider med både privat og næringskunder, hvor kvalitet og fleksibiliteter en viktig faktor for hvert prosjekt.

 

Vi samarbeider med elektriker, rørlegger, blikkenslager og murere. Sammen med vårt brede nettverk av samarbeidspartnere kan vi finne løsninger for ditt prosjekt. 

Hjelmås bygg AS er et mesterbedrift med virksomhet i Nordhordland og Bergen område.

Visio & Verdier.png

Visio & Verdier

Hjelmås Bygg AS visjon er å alltid ha fornøyde kunder!

Hjelmås Bygg AS skal alltid levere bygg med god kvalitet og til en riktig pris. Fokuset på kvalitetssikring av arbeid i alle ledd – og levere fortrinnsvis produkter og løsninger som er godt utprøvd i markedet, slik at vi kan garantere for utførelsen av et solid bygg. Vi er opptatt av ærlighet, høflighet og respekt og er seriøse i alt vi gjør.

MILJØ & HMS (1).png

MILJØ & HMS

Hjelmås Bygg AS tar miljø på alvor.  

HMS er avgjørende for konkurranseevnen og forutsetning for lønnsom vekst.  Vi er opptatt av å opprettholde alle lover og forskrifter om helse, miljø og sikkerhet gjennom et systematisk arbeid i hele bedriften.

bottom of page