Velkommen til Hjelmås Bygg AS, din pålitelige partner innen bygg, ombygging og totalrehabilitering.

Vi har en solid bakgrunn og erfaring som strekker seg over et tiår, og vårt engasjement for kvalitet og fleksibilitet har gjort oss til en anerkjent aktør i Nordhordland og Bergen-området.

Historien vår

Hjelmås Bygg AS startet som et enkeltpersonforetak for over ti år siden, drevet av eieren for å skape en ekstra inntektsmulighet. Etter hvert utviklet vi oss til å betjene private kunder innen ulike områder av byggebransjen. I 2012 tok vi en strategisk beslutning og begynte å levere tjenester som underleverandør til veletablerte entreprenører. Etter syv suksessfulle år og fullført mesterutdanning bestemte eieren seg for å etablere Hjelmås Bygg AS som et aksjeselskap.

Vår virksomhet

I dag er Hjelmås Bygg AS en allsidig aktør som utfører prosjekter innen bygg, ombygging og totalrehabilitering for både privat- og næringskunder. Kvalitet og fleksibilitet er kjerneelementer i hvert prosjekt vi påtar oss. Vi har et sterkt samarbeid med elektrikere, rørleggere, blikkenslagere og murere. Vårt brede nettverk av samarbeidspartnere gir oss muligheten til å finne optimale løsninger for ditt prosjekt.

Hjelmås Bygg AS er stolt av å være en mesterbedrift med en betydelig tilstedeværelse i Nordhordland og Bergen-området.

Visjon & Verdier

Visjon: Å alltid ha fornøyde kunder!

Verdier: Vi forplikter oss til å levere bygg med fremragende kvalitet til riktig pris. Vår fokus på kvalitetssikring gjennomsyrer alle deler av vårt arbeid. Vi velger produkter og løsninger som er grundig utprøvd i markedet, for å garantere solid utførelse av hvert prosjekt. Ærlighet, høflighet og respekt er grunnleggende prinsipper som veileder oss i alle våre handlinger. Vi tar vårt arbeid på alvor og er seriøse i alt vi gjør.

Miljø & HMS

Hjelmås Bygg AS er forpliktet til å ta miljøet på alvor. Vi anerkjenner at helse, miljø og sikkerhet (HMS) er avgjørende for vår konkurranseevne og forutsetningen for lønnsom vekst. Gjennom et systematisk arbeid i hele bedriften jobber vi målrettet med å opprettholde alle lover og forskrifter knyttet til helse, miljø og sikkerhet.

Vi tar stolthet i å være en ansvarlig aktør og ser fram til å samarbeide med deg for å realisere dine byggeprosjekter på en trygg og bærekraftig måte.